Llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat de València. Ha realitzat el Curs de Postgrau en Polítiques i Gestió Cultural i el Màster en Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona. És Màster en Medi Ambient per la Universitat de València. Des del 2 de novembre de l’any 1988 treballa, en la Gestió de la Cultura de l’Ajuntament d’Aldaia (València), com a gestora tècnica i cap del servei de Cultura.  Ha passat per diversos càrrecs de responsabilitat fins arribar el dia de hui que la seua gestió la marca l’especialització, doncs és la Directora del TAMA (Teatre Auditori Municipal d’Aldaia amb un aforament de 712 places). Així mateix, a Aldaia, també gestiona el Teatre del Mercat (amb 210 butaques), la Casa de la Música (espai de formació musical municipal), el Templet de Música i la programació de carrer, l’espai d’art (sala d’exposicions municipal) i coordina la gestió del MUPA (Museu del Palmito).

Ha estat professora invitada en diversos cursos de la Diputació de València i al mòdul de gestió de les AAEE del Màster de Gestió Cultural. Ha participat en quantitat de taules redones, seminaris i grups de treball al voltant del concepte de Cultura i de gestió. Ha col·laborat i publicat diversos articles en diferents mitjans de comunicació i de la premsa escrita valenciana.

El 9 d’octubre de 2020, en nom de tota la professió valenciana de la Cultura, rep la Distinció a la Cultura de la Generalitat Valenciana.