Treballa en gestió, producció i distribució d’espectacles de teatre des de 1993. 

 

És el productor de tots els espectacles de La Dependent, amb aquesta companyia ha girat per molts teatres de l’Estat i ha participat en nombroses fires, mostres, festivals i circuits de l’àmbit lingüístic català i castellà, com ara: Fira Internacional de teatre de Tàrrega, Festival ESCÈNIA de Foios, Muestra de Autores Contemporáneos d’Alacant, Fira de teatre de Manacor, Mostra Internacional de Mim de Sueca, Mostra de Teatre d’Alcoi, Circuito de Teatro de Castilla- La Mancha, ODA- Circuit teatral de la Diputació de Barcelona, etc. Els seus espectacles han estat seleccionats diverses vegades dins la Xarxa cultural Projecte Alcover.

 

Ha estat cofundador de l’Associació Valenciana d’Empreses de Teatre, Dansa i Circ de la Comunitat Valenciana (AVETID), assumint la gestió econòmica fins a 1999.

 

Ha realitzat produccions i coproduccions amb diverses Institucions públiques i privades com ara: Teatres de la Generalitat Valenciana, Centre Teatral Escalante, Diputació d’Alacant, Sala L’Horta, Diputació de València, Anem al Teatre, Ajuntament d’Alcoi, INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA, etc.

 

Coordina la producció i representació del BIC.  BETLEM DEL TIRISITI des de l’any 1993.

 

Ha impartit cursos d’àmbit professional teatral com ara: Creació d’Empreses Culturals a la Comunitat Valenciana, per al Màster de Gestió Cultural de la Diputació de València. Inici i aproximació a la producció i distribució d’espectacles de teatre per a l’Ajuntament de Mutxamel, Ponències al voltant del BETLEM DE TIRISITI, – Museu de la Festa- Ajuntament d’Algemesí, Universitat d’Alacant, etc.

 

Ha realitzat la producció i coordinació de nombroses produccions musicals, gales de lliurament de premis, homenatges, guardons, i propostes teatrals de carrer.

 

De 2006 a 2018 ha estat director del Teatre Principal d’Alcoi.

 

És membre de l’Associació de Gestors Cultural del País Valencià i d’AVETID, Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià.