Cátedra Ciudad Valencia - Jornadas

En l’Europa del desencantament, el descrèdit i la necessària transformació, els ecosistemes culturals i creatius de les ciutats poden convertir-se en vertaders motors transformadors de la realitat social, econòmica i política, i constituir l’argamassa per a la reconstrucció de la identitat i la millora de les nostres formes i entorns de vida.

La Càtedra Ciutat de València promoguda per la Universitat de València i la Fundació Inndea de l’Ajuntament de València, organitza el pròxim dia 15 de novembre en l’Aula Magna de la Nau una jornada sobre “Polítiques urbanes orientades a les activitats culturals i creatives a Europa”.
L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar l’intercanvi d’experiències, el desenvolupament d’estratègies comunicatives eficaces i la generació d’incentius perquè els sistemes de coneixement i innovació i la pròpia praxi política orienten la seua atenció cap al camp de les polítiques urbanes orientades als sectors culturals i creatius. A més, durant la sessió es presentaran els resultats d’un estudi que analitza 70 bones pràctiques de polítiques culturals urbanes a Europa, i es discutirà el cas de València enfront dels d’altres ciutats espanyoles i de la resta d’Europa.

La jornada, que començarà a les 9h i acabarà a les 17h , és oberta i gratuïta, però és necessari inscriure’s prèviament per a obtenir un certificat de participació.

Inscripció gratuïta
Programa complet