Jornades Tiim (Turisme & Indústria Musical) organitzades per Música Pro CV (Associació de Promotors de la Comunitat Valenciana) amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana.

Es tracta de la quarta edició de les jornades, les quals pretenen implicar diferents agents que formen part de l’àmbit turístic i la indústria musical per tal d’explorar les possibilitats que ofereix la música en directe en l’impuls turístic de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu és clar: establir un full de ruta conjunta que aposte pel desenvolupament del binomi turisme-música com oportunitat de diversificació, creixement, enfortiment i millora de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana.

Una proposta molt interessant i atractiva per a l’alumnat i estudiants del Màster Interuniversitari en Gestió Cultural de la UV i UPV.

Amb certificats d’assistència a l’alumnat, a la inscripció s’ha d’indicar que és estudiant de la Universitat de València.

Les jornades se celebren el 24 i 25 de novembre a l’auditori Santiago Grisolía de La Ciutat de Les Arts i Les Ciències de València i la inscripció és gratuïta.

Inscripció