Ampliat el termini de presentació de propostes per a JUVEN EYE d’emprenedoria en el sector cultural i economia social fins al dia 15 de març.

Per a conéixer una mica més el projecte es farà una sessió en línia el pròxim dia 8 de març a les 13.00 hores en el qual la Fundació General de la Universitat de València, entitat que organitza el projecte, explicarà en què consisteix el programa europeu EYE, els avantatges de participar i oportunitats per a els/les joves, i en el qual es resoldran els dubtes que puguen sorgir.

Aquest projecte va dirigit als actuals alumnes/as del màster que vulguen emprendre en el sector cultural o a antics alumnes que ja estan emprenent o que tinguen una idea més consolidada de projecte que vulguen tindre una experiència amb un altre emprenedor europeu.

La participació en el projecte implica dur a terme un itinerari formatiu organitzat per part del servei UVocupació per a adquirir més competències que ajuden a emprendre (curse Marca personal i el curs competències que incrementen l’Ocupabilitat) i una sessió sobre cooperatives de treball.

Els projectes presentats seran valorats per les entitats que participen en el projecte com són la la Fundación Asamblea de Ciudadanos y Ciudadanas del Mediterráneo (FACM), Iniciativas de Futuro para una Europa Social (IFESCOOP), Mostra Viva del Mediterrani, Europimpulse Network i Jóvenes hacia la Solidaridad y el Desarrollo (JOVESÓLIDES).

Gràcies al programa europeu EYE serà possible fer una estada en un altre país, amb una beca econòmica d’al voltant de 600-800€/mes segons el país de destinació, amb la finalitat de conéixer el mercat d’altres països.

Links del projecte, les bases i el formulari d’inscripció.