Javier Soligó, estudiant de Gestió Cultural, és l’artista de la il·lustració per a la “Mostra de Cinema més petita del Món”

La imatge és original de l’alumne Javier Soligó qui va participar a la desena edició el 2021. L’equip de voluntaris va regalar aquesta il·lustració als organitzadors del festival, Néstor Prades i Miguel Cordero, que van proposar utilitzar-la com a cartell de l’edició del 2022.

Biografia artística

Javier Soligó és graduat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i actualment estudia el màster en Gestió Cultural. Va acabar el grau amb el projecte d’art participatiu Vilafranca, 2021, amb què va guanyar el Premi Explorador Andrés.

A més, el nostre estudiant ha participat en projectes com Rural Experimenta III o AVAN: Espais rurals de recerca contemporània. I ha exposat a llocs com el CMC el Carme de Borriana, l’espai alternatiu Abadia Seven de Vilafranca o l’espai digital Covid Art Museum. També ha il·lustrat en publicacions i revistes, i ha creat cartelleria per a la Mostra de Teatre Capsigrany, el XLIII Aplec dels Ports i el Congrés Educacció.